Pistasjsmør

Bilde

Jeg brukte en god kaldpresset olivenolje – noe som resulterte i en ganske utpreget olivensmak. Om du ønsker å unngå dette kan du bruke en mer smaksnøytral olje som f.eks rapsolje.

  • 250 gram naturelle pistasjenøtter
  • olje (oliven eller raps)

Kjør pistasjnøttene i food processor til en finkornet masse (du må nok stoppe den hvert tiende sekund og dytte smulene i sentrum). Tilsett 1-2 ss olje, avhengig av hvilken konsistens du ønsker!

Serveringsforslag:

Som pålegg, pyntet med granateplefrø.

Fruktsalat (appelsin og granateple) med cottage cheese og pistasjetopping.

 

 

 

 

 

 

Tilsett grønne oliven, salt og pepper. Kjør noen runder ekstra i food processoren et voilà  – pistasjtapenade!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s