Mangolassi

Lassi er en deilig indisk drikk som gjerne serveres til lunsj. Denne yoghurt-baserte drikken er enten salt eller søt. Den tradisjonelle lassi er salt og serveres ofte med cuminfrø, mens den søte varianten gjerne inneholder frukt.

1 dl vann

1/2 mango

4 ss yoghurt

1 1/2 ts maldonsalt

1 ss sitronjuice

Isbiter og evt. granateplefrø til servering.

evt. litt honning, stevia eller annen søtning om du ønsker det.

Kjør alle ingrediensene i food processor eller blender. Hell i et vakkert drikkeglass med noen isbiter evt. pynt. Et voilà – mangolassi!

Resten av mangoen kan fryses ned i biter og brukes til en frossen mangolassi!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s