«Indisk» mais- og squashsuppe

1/2 squash

1 stor boks mais

1/4 løk

3 fedd hvitløk

2 ts gurkemeie

2 ts malt cumin

saften av 1/2 lime

2 ts tamarindpasta

Vann (nok til å fylle den tomme maisboksen)

Grønn chilipasta/frisk grønn chili  (så mye du ønsker)

2 ss polenta/maismel om du ønsker en tykkere suppe

Frisk koriander til pynt

Fres løk, hvitløk i en stor kjele. Tilsett gurkemeie, malt cumin, chilpasta/frisk chili, salt og pepper. Deretter følger squash (kuttet opp passelige terninger), mais og vann. Tilsett tamarind, limesaft,  La suppen koke i ca. 10 minutter før du kjører den til en fin blanding med stavmikseren. Evt. tilsett polenta/maismel, rør godt for å løse opp melet og la suppen få et raskt oppkok. Serveres med frisk koriander og evt. en skje tyrkisk yoghurt eller lignende.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s