Bananmuffins

IMG_6157

¾ c. fullkornsmel (f.eks fibra)

½ c. store havregryn

¼ c. brunt sukker

2 ss finmalte linfrø

2 ts kanel

½ ts natron

1 ts bakepulver

¼ ts salt

1 egg

2 ½ ss rapsolje

1 liten banan, most

½ c. melk

Bland sammen de tørre ingrediensene, deretter de våte. Kombinér blandingene og rør til du har en jevn røre. Smør muffinsbrett, evt. bruk muffinsformer. Fyll ca. to spiseskjeer røre i hvert rom, jeg fikk totalt ni muffins ut av røren.

Stekes ved 180 grader i 15-18 minutter.

Inspirert av: http://www.pbfingers.com/2011/06/28/oatmeal-banana-flax-muffins/

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s